Forespørgsel på specialbestilling

Specialbestillinger gennemfører når produktet estimeres til 2000 kr eller mere.

Eneste undtagelse fra dette estimat er bælter, som fås som specialbestilling fra 800 kr.

-

HVAD ER EN SPECIALBESTILLING?

En specialbestilling er en særlig og individual bestilling som adskiller sig fra produkterne i kollektionen. Alle specialbestillinger er bindende salg, og kan derfor hverken returneres eller refunderes. Når du bestiller et specialprodukt betales det fulde beløb forud. (Specialbestillinger som koster over 5000 dk kan deles i to betalinger.) 

Hvis du ønsker at lægge en specialbestilling, bør du overveje følgende: 

1 : Din idé - lille eller stor. Hvad er dit produkt og hvad skal du bruge det til? Tænk grundigt over design og funktion. Find eksempler eller lav en skitse. 

2 : Kontakt mig :) Skriv eller ring til mig og fortæl mig om din idé. Gerne så mange detaljer som muligt, hvilken farve foretrækker du, sting, metaldele, læderets tykkelse osv. Bare rolig, jeg hjælper dig med det hele. 

3 : Tilbud. Prisen afhænger selvfølgelig af projektet - små projekter som punge, bælter, nøgleringe er hurtigere at fremstille end en taske eller et køjesæt til en stol. Dog vil jeg sige dette - alle produkter fremstilles i hånden og en specialbestilling er aldrig billigere end et tilsvarende produkt fra kollektionen. Fx en specialfremstillet pung i samme størrelse som en Grant pung koster aldrig mindre end 750 dk. 

Når du bestiller større produkter så som tasker og køjesæt, er det vigtigt at huske på den tid jeg bruger på at estimere en pris. Hver specialbestilling er unik, og derfor er processen ofte også helt unik. 

En forespørgsel på en specialbestilling skal foretages med en seriøs hensigt, og dit svar med en accept eller et afslag på mit tilbud er altid meget værdsat.

På forhånd tak,

Iben