Free shipping in DK | Shipped within 2-5 days

RETUR & BYTTE.

***

JULEGAVER 

Julegaver kan returnes/byttes inden 23. januar 2021. 

14 dage med fuld retur: Du kan vælge at returnere din Silleknotte-gave - dette er muligt indtil 7. januar 2021. 

Bytte til et andet produkt: Eller du kan vælge et anden farve eller produkt fra kollektionen - dette er muligt inden 23. januar2021.


***


VARER KØBT ONLINE. 

Du har 14 dage efter du har modtaget din bestilling til at returnere varen i original og ubrugt tilstand i den oprindelige indpakning og med original kvittering. Hvis det drejer sig om en gave, skal du bytte inden for 14 dage efter du har modtaget gaven.

Venligst returner dit produkt med track and trace forsendelse inklusiv forsikring til Silleknotte 
Vesterbrogade 175
DK-1800 Frederiksberg C

Eller direkte i butikken på Vesterbrogade 175, Frederiksberg. 

Dog sker refunderingen online og ikke i butikken. Du vil blive bedt om at aflevere din originale kvittering sammen med produktet. 

SILLEKNOTTE betaler returomkostningerne i juli pg august. Dog er Silleknotte ikke ansvarlig for varer som forsvinder under transporten. 

Refundering ske, når varen er sikkert modtaget og varens tilstand kan godkendes. Refunderingen gælder varens pris uden forsendelsesomkostninger. Skulle du mod forventning ikke modtage beløbet I løbet af to uger, vil jeg bede dig checke med din bank, da forsinkelser kan forekomme. Kontakt mig på info@silleknotte.dk, hvis der går mere end tre uger. Gavekort refunderes ikke.

 

VARER KØBT I BUTIKKEN PÅ FREDERIKSBERG. 

Køb i butikken på Frederiksberg kan byttes til et andet produkt eller returnes inden for 14 dage. Hvis det drejer sig om en gave, skal du bytte inden for 14 dage efter du har modtaget gaven. Varen skal være i original og ubrugt tilstand i den oprindelige indpakning og med original kvittering. 

Venligst aflever dit produkt direkte i butikken på Frederiksberg. Eller med track and trace forsendelse inklusiv forsikring til 

Silleknotte
Vesterbrogade 175
DK-1800 Frederiksberg C 

Dog sker refunderingen online og ikke i butikken. Du vil blive bedt om at aflevere din originale kvittering sammen med produktet. 

Silleknotte er ikke ansvarlig for varer som forsvinder under transporten. 

Refundering ske, når varen er sikkert modtaget og varens tilstand kan godkendes. Refunderingen gælder varens pris uden forsendelsesomkostninger. 

Skulle du mod forventning ikke modtage beløbet I løbet af to uger, vil jeg bede dig checke med din bank, da forsinkelser kan forekomme. Kontakt mig på info@silleknotte.dk, hvis der går mere end tre uger. 

Gavekort refunderes ikke.