FORSENDELSE & LEVERING.

FORSENDELSE I DANMARK. 

Bestillinger bliver sendt fra butikken på Frederiksberg med enten GLS eller DAO til din nærmeste pakkeshop. Produkter bliver sendt hurtigst muligt efter din betaling er registreret. Venligst regn med 2-5 dage før din pakke er fremme. Bemærk at Silleknotte ikke leverer til postboks. 

Jeg gør alt hvad jeg kan for at levere din bestilling til tiden, dog kan Silleknotte ikke holdes ansvarlig for forsinkelser i leveringen eller mistede forsendelser pga. udefrakommende omstændigheder. Silleknotte tilbyder gratis levering på alle bestillinger inden for Danmark. Dog kan der tilføjes et leveringsgebyr på udsalgsvarer. Hvis du har spørgsmål vedrørende forsendelse og levering af din bestilling, så skriv til mig på info@silleknotte.dk. 

FORSENDELSE I EU/UDEN FOR EU. 

Bestillinger bliver sendt fra butikken på Frederiksberg med enten GLS eller DAO til din nærmeste pakkeshop. Produkter bliver sendt hurtigst muligt efter din betaling er registreret. Venligst regn med 2-5 dage før din pakke er fremme. Bemærk at Silleknotte ikke leverer til postboks. 

Jeg gør alt hvad jeg kan for at levere din bestilling til tiden, dog kan Silleknotte ikke holdes ansvarlig for forsinkelser i leveringen eller mistede forsendelser pga. udefrakomne omstændigheder. Vi tilføjer et forsendelsesgebyr til alle bestillinger, som skal sendes til EU eller til verden uden for EU. Hvis du har spørgsmål vedrørende forsendelse og levering af din bestilling, så skriv til info@silleknotte.dk. 

TRACK AND TRACE – SPOR DIN BESTILLING. 

Du modtager en sporingslink til track and trace på fragtfirmaets hjemmeside – så kan du følge pakkens færd. Bemærk at afgifter og skatter ikke refunderes hos Silleknotte.

SKATTER OG AFGIFTER. 

Bemærk venligst at alle international forsendelser kan blive pålagt yderligere skatter og afgifter, og du er ansvarlig for disse udgifter. 

Bemærk at afgifter og skatter ikke refunderes hos Silleknotte.